Bekkenspiertrainer vaginale simulator

Het versterken van bekkenspieren helpt niet alleen om het seksleven te verbeteren, maar stelt u ook in staat om zijn gezondheid voor vrouwen van alle leeftijden te beheren. Sterke spieren minimaliseren leeftijdsziekten: het weglaten van baarmoeder, urine -incontinentie en verzwakking van vaginale weefsels.

Een manier om bekkenspieren te trainen is een intellectuele bekkenspiertrainer: dankzij de intensieve klasse met de simulator worden de vaginale spieren versterkt en worden de gevoeligheidsgevoeligheid, bloedstroom naar kleine bekkenorganen versterkt. Regelmatige training helpt om urine -incontinentie te waarschuwen, evenals andere problemen met betrekking tot bekkenspieren.

Bekkenspiertrainer

Deze simulator is een ideale optie voor luie meisjes die niet de tijd, kracht en wens zijn om hun intieme spieren uit te voeren, maar nog steeds hun gezondheid behouden en orgasmes krijgen. Om de bekkenspiertrainer te gebruiken, heb je een paar minuten nodig om een ​​vaginale sonde te installeren en een paar maanden om de eerste resultaten te zien. Ik merk dat bij het gebruik van vaginale ballen en andere handmatige simulatoren de eerste resultaten zes maanden later te zien zijn!

De simulator heeft 11 functies en 3 gebruikerstrainingsprogramma’s die worden beheerd met behulp van een handige afstandsbediening op het LCD -scherm. De functies in de simulator zijn ontwikkeld door artsen en houden rekening met de verschillende behoeften van meisjes – van verlies van gevoeligheid tijdens seks tot postpartum -therapie. Maar ik zal programma’s wat later vertellen over programma’s!

Eraan gehecht:

 1. Controleblok;
 2. vaginale sonde;
 3. Draden om een ​​sonde aan te sluiten met een besturingseenheid;
 4. 2 elektroden;
 5. Opbergzak;

Ontwerp

Lacon, dat het LCD -display niet vermoedt in paarse en witte kleuren, maar een vaginale sonde verdient, een aparte opmerking: dit ding ziet eruit als een elektrische horror die ik helemaal niet in mijn delicate lichaam wil binnenkomen. Het lijkt zelfs dat alles natuurlijk niet zo eng is, dus maak je geen zorgen.

Hoe te gebruiken

Zoals ik al zei, heeft Simulator 11 geprogrammeerde functies die geschikt zijn voor verschillende vrouwen. Ik heb de opzettelijke instructies in het Russisch op internet niet vervuld, maar zonder dit kun je geen functie kiezen die aan je behoeften voldoet.

 • P01 Met gewone pijnlijke sensaties
 • P02 Verlangen / spreekwoord
 • P03– P04 Urine -incontinentie stress
 • P05 Herstel na de geboorte
 • P06 – P07 Continue stimulatie van intieme spieren
 • P08 Geen gevoeligheid tijdens seks
 • P09 Menopauze voor vrouwen ouder dan 45 jaar oud
 • P10 Het uithoudingsvermogen van intieme spieren bij ernstige fysieke inspanning
 • P11 Ontspannend programma

Training moet normaal zijn: perfect als u elke dag veel sessies kunt doen. Doe hier niets aan, ga gewoon de sonde in de vagina en installeer het vereiste programma. Trainingstijd en intensiteit De simulator definieert jezelf. Waar u de golfvermogen kunt regelen: van nul tot 99. Kies Voel het werk van de vaginale spieren, maar heb geen ongemak.

Aan twee zijden van de vaginale sonde zijn gerangschikt dat de directe golven zich op de vaginale spieren bevinden. Voer de sonde in zodat de inserts links en rechts zijn. Nadat je het werk van de simulator hebt gestart, voel je je als de vaginale spieren – dit is een teken dat je alles goed hebt gedaan! Tijdens de sessie is de bekkenspiertrainer onafhankelijk van werk en vrede – je kunt deze fasen op viagra zien voor de mannelijke simulator -display. En na het voltooien van het werk wordt een intelligente simulator (en de waarheid elegant) geëlimineerd.

Probeer niet de kracht van pulsen op uw hand te proberen! Allereerst is het een onaangenaam gevoel, en ten tweede heeft het niets te maken met wat je ervaart tijdens vaginale training. Het advies is niet theoretisch: mijn vingers proberen lang na zo’n test te rijden.

Nee, maar sondes met een product dat alcohol bevat. Speciale schoonmaakmiddelen voor seksuele gadgets zijn de meest geschikte of spoelt het water gewoon.

Houd de bekkenspiertrainer op een droge plaats, bij voorkeur in een zak die wordt geleverd met een simulator.

Verwijder de vaginale sonde door deze voor de basis vast te houden. Trek niet aan de draden! Kan de simulator beschadigen.

Met enige schade aan de sonde, gooi libido-verhogen.com het ongetwijfeld. Gelukkig worden de sondes afzonderlijk verkocht, zodat u geen nieuwe simulator hoeft te kopen.

Gebruik geen vaginale sonde voor anale stimulatie – er zijn speciale sondes voor een dergelijke training, u kunt ze kopen in een online winkel voor volwassenen.


Publicado

en

por

Etiquetas:

Comentarios

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *